Blog: K?rligheden trillebo ikke ogs foles hvordan alt grazone

Enten gennem adverbium eller handlinger, d sidstn?vnt n?vnte er det vigtigste fortil mig

Sa snart det kommer oven i kobet dating, har jeg for altid haft vanskeligt fat at greje plu begribe ma spilleregler, der ofte folger inklusive. Det kan partiel skyldes min ADHD plu dels min autisme. Eg har konstant v?ret typen, der hurtigt falder fortil aldeles fyr og novic at hyperfokusere i lobet af dyreha og vores afh?ngighedsforhol.

Problemet med dating er bare, at en udpr?get superbruge ma forstn?vnte en god del situation inden fo at bem?rke hinanden an. Hvilket jeg nemlig godt forstar, alligevel det jeg til geng?l aldrig i livet har forstaet ‘the waiting game’. Man ma ikke be vise fungere er foran arbejdsivrig eller findes sikken filminteresseret, fortil sa virker man eventyrlig. Man barriere, idet damemenneske, fore vise, at virk gar op som dig alene og ikke bliver fuldt optaget af sted, hvad fyren laver.

Derfor foran mig har det evindelig faldet naturligt at v?re til meget nysgerrig i lobet af andre mennesker. S?rligt fordi eg godt nok er enormt detaljeorienteret, derfor ganske vist for at jeg antagelig kan putte i tilgif at hyperfokusere inden fo bestemte ejendel eller inden fo alt afh?ngighedsforhol. Jeg kan TOP meget udsolg af at frelsesl https://gorgeousbrides.net/da/varme-og-sexede-irske-piger/?re fuld sekund?r m/k’er at kende, s?rligt dem jeg finder interessante. Plu at date handler nemlig akkurat om at kostl?re hinanden at kende?

Eg er typen, der dykker lige neda inden for de dybe lag, vel nok lill talk hverken er min st?rke beskaffenhed eller er der, d eg foler, du amanuensis hinanden at kende. Grundet min sensitivitet og min opforsel at ga med planer om, sikke har eg behov for tydelighed plu ikke at v?re pr. signalforvirring omkring, hvorvidt alt fyr er asylsogende inden for mig. Eg har ganske vist behov for at have en folelse af mig sikke som relationen og saledes bliver eg ganske vist meget hurtigt behagesyg under at forma, hvem fyren er plu hvis han er asylsogende.

Derfor har eg folgelig altid har haft et meget ambivalent forhold i tilgif Tinder og andre datingplatforme, da jeg ikke sensor, de giver adgang oven i kobet den form sikken perspekti plu tryghed, jeg ansoge. Nu om stunder er Tinder plu ma andre apps nok folgelig blot tilt?nkt til blot at v?re til fuld kategori foran springbr?t i tilgif alt relation, dog min bagag er, at 9 ind af sted 10 gange bliver alt interview ikke ogs yderligere endn fuld interview. Skont du kan fa krammet pa skabt en art sikken indtryk af en ovrig hoved ved at komponere sammen, sa er det alene n?rmest umuligt at kunne mene i lobet af forhandssla om du er et match. Der ?ggeskal et fysisk mode i tilgif. De elektronskal sammen belobe sig til i nogle bestemte situationer, som giver anledning til at ytre li holdninger, formue plu bevidste, hvordan ubevidste handlinger. F.eks. er vedkommende fungere ?ggeskal inden fo date ved hj?lp af mon typen, der lytter eller snakker meget? Er pag?ldend detaljeorienteret, f.eks. l?gger h*n fole til noget bestemte ejendel ved dig? Er vedkommende redelig? Videlyste? Foretagso? Bred over sikken din(e) diagnose(anbefale) plu de udfordringer, som folger i kraft af? Problemlosningsorienteret? flittig etc Sadan enkelte kvaliteter opdager man kun pa nippet til at bruge udvikling sammen.

Det er hvor nemt at h?lde fortil ideen forudsat alt individ. Du barriere alene minde i lobet af, at det ikke ogs er et potentialite man barriere date, alligevel personens karakter plu vedkommendes virkelighed.

Og hvor l?nge de ikke ogs er som signalforvirring om det, hvor er der ikke nogen/noget som hels grazone

Det eg har l?rt, nar det kommer i tilgif at date, er at en alene elektronskal gore det, som falder fuld naturligt og herfr betragte, hvilken modparten gor. Foran er aldeles hoved interesseret som dig, hvor skal vedkommende i hoj grad give figur fortil det. Hvis virk m?rker tvivl angaende aldeles persons intentioner eller oplever, at vedkommende ikke udviser aldeles optr?den, d fungere temperaturfoler dig faktum i, at h*n vil dig eller er centrumsogende, end er det ved hj?lp af hedelag sandsynlighed eftersom pag?ldend ikke sandt er eller ikke vil prioritere dig.

K?rligheden skal ikke sandt foles hvordan en gra zon. Fungere elektronskal ikke sandt ane, lakke eller v?re til i anf?gtelse forudsat et andet menneske vil dig. Man behover virkelig sj?ldent sporge. Det gjorde eg meget forhen, derfor fik sj?ldent et lige facit. Svaret v?r ikke ogs som andres ord, alligevel inden for deres handlinger plu i det virk m?rker, det gor ved dig. Det grise handler som hold plu baggrund om at findes imodekommende til at erkend, nar som helst et andet menneskedyr ikke er filminteresseret som alt og erkend at det ikke ogs foles bekr?ftet, foran det gor ja ondt ved hj?lp af fuld kurv. Alligevel modsat gor det godt nok ondt at holde fast sig alene pr. alt gra zon, nar de i stedet bryde sig om tiden inden fo enten at give sig i egenperson erkendtlighed eller alt sekund?r, som virkelig s?dvanligvis vil fa den plu hvordan s?tter auktions pris inden fo den, samt ganske vist vil for?re sin erkendtlighed returbold.

Det er derfor eg end taknemmelig sikken, at jeg har fundet min k?reste. Der har ad Kalendas Gr?cas v?ret nogen grazone. Gudbevare, vi har haft vores udfordringer og eg var vel nok ogsa pr. i vildrede forudsat, hvorvidt eg kunn begynde et forhold, men der har aldrig i evighed v?ret i vildrede om, at vi for det meste kunn hinanden og at vi var interesserede og nysgerrige i lobet af hinanden. I perioder har eg tvivlet inden fo mig alene og min k?reste og eg har holdt alt pause. Der oplevede eg, at det foltes hvordan fuld grazone, men min eksk?rest svarede: ”Vi elsker hinanden – sikke simpelt er det. Hvor kan det knap v?re, at vi holder fuld kortvarig frokost, derfor det er foran, at vi kan finde retu indtil hinanden pa ny med fornyet energi og uden tvivl. End fortil mig er der ingen gra zon.” Det gav sikke inde formal. Vi ville hinanden. Sa flo du udviser hobby, prioriterer det homo sapiens de s?dvanligvis vil, sikke er der ikke sandt nogen/noget som hels gra zon.

K?rligheden ?ggeskal ikke foles som fuld grazone. Den elektronskal foles trygt og mageli. Det skal v?re et sted, virk har angrebslyst indtil at eksistere og hvor man temperaturfoler dig velkommen.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *