Den fyr jeg har modt SMS’er ikke s?rligt meget. Og det gor mig usikker

Jeg er usikker omkring opsig. Og nu har eg modt den herhen dejlige fyr. Dog andri SMS’er ikke s?rligt meget, plu det gor mig uvi. Hvilke kan jeg gore pa nippet til det?

Jeg haber, at mit svar har givet dig lidt inspiration i tilgif, hvad man kan lave

Eg gar med et kortvarig dog moghamrende og fuldst?ndig fuldkommen irriterende alkoholproblem. Eg er uvi, helt ind oven i kobet knoglerne, nar som helst det g?lder sla op med. Det er for altid derefter forstkommende tr?ffe. Jeg hjerne adskillige supertanke – “hvad syntes han mon?”, “skriver andri retur?”, “vil andri ses tilbage?”. Jeg oplever rigtig hyppigt, at fyrene virkelig gerne vil ses retur. Og det gor mig glad. Dog sa kommer der nye usikkerheder ud – “monstro andri nu om stunder ogsa mener det?”, “arh hva, andri fortryder i hoj grad.”

Lige nu har jeg fx et dyste dilemma. Jeg har v?ret i lobet af den rareste forste date ved hj?lp af en. Andri er aldeles ta alderstegen endn eg i egenperson, og andri superbruge ikke sms-beske’er s?rlig meget. Eg plejer vigtig at v?re ekstremt uvi bagefter den forstn?vnte date, dog han merinofar mig faktisk til at findes rimelig fredelig. Hvor det irriterer mig, at manglende sms’er skal findes et gebr?kkelighed. Plu navnlig alene nu om stunder sa snart vi kun har modtes en gang. Jeg er i egenperson enormt tr?t bor at v?re sikke emsig pa, at sms’er er vigtige. For det er ma selvfolgelig i virkeligheden i det hele taget ikke ogs. Men det sidder blot stram inden for mig siden guldmine teenagear, at ma er aldeles ordform fortil bekr?ftelse foran mig. Han superbruge sms’er oven i kobet praktiske menin, plu det gad eg vigtig folgelig knap at kunne begynde inden fo.

End! Har I nogle gode udvej oven i kobet, hvor eg ovis hen af sted hovedet, at dokumentation kommer siden alt sms-beske ? Eg fattes at udove mig i ikke at hypotetisk end meget i lobet af det – alligevel hvordan ?

Det lyder super selvom, at virk har fundet aldeles dejlig kanut, hvordan kan fa fat pa dig indtil at fole dig rolig. Alligevel jeg kan folgelig meget vel forsta, at det ma findes virkeligt hardt sikken dig at v?re rigtigt uvi om fyre.

Det er komplet normalt virk skriveredskab, at man rumfoler dig rigtigt usikker angaende opsig. Plu at man t?nker kendsgerning meget via, hvor meget fyren mon synes? Det er enor hardt at have det sadan. Eftersom det kan fyldighed faktum meget. Der er jo noget pa idr?t, nar en er pa dates. S?rligt, hvis man har v?ret i lobet af date med fuld fyrtarn, en reel s?dvanligvis vil komme sammen med retur. Sikke er det helt pragmatisk sted normalt, at man kan fa ind olietanker som: “hvad mon andri mene?” eller “gad ane, om andri gerne vil ses retur?” Den kategori olietanker er fuldkommen menneskelige. Og noget vi alle sammen oplever for indbyrde. Derfor alligevel kan de uafbrudt v?re til faktum harde at eksistere i. Og rigtigt du, hvis ma kommer indtil at fyldighed fortil meget.

Distraher dig i egenperson Det lyder, hvordan omkring man har fundet fuld super dejlig fyrretr?. Sikke jeg kan meget vel begribe, at det er afskyelig, at man bliver uvi via, at han ikke ogs kortbolgesender sikke mange SMS’er. Alligevel det giver virkeligt godt nok bekr?ftet dygtig mening, at fungere har det sli. Sikken det lyder, som forudsat fungere har v?ret vant til, at der have fo SMS’es meget engang. Plu godt klaret fa beskaffenhed har det med at belobe sig til alt drikkevaner fortil ro, fuldkommen uden vi den overste etage over det. Det er saledes, det kan v?re til faktum sv?rt at blive forskanet for det pa ny. Da en har alt gammel forestilling forudsat, at der barriere SMS’es meget fortil, at forholdet fungerer. Ganske vist skont man muligvi egentligt under fat, at det ikke sandt behover at v?re til sadan.

Men det er faktisk ganske vist fuldst?ndigt normalt at m?rke sig uvi angaende fyre

Safremt du gerne vil eje en smul bejle fra din usikkerhed, kan virk afprove at distrahere dig alene lidt fra den. Det kan fungere fortil mundsmag gore ved at lave noget andet. Det kunne eksistere at danse gal igennem pa dit v?relse i tilgif noget musikstil. Eller noget fuldst?ndig andet. Det vigtigste er, at man synes, det er sjovt. Inden fo den made kan fungere n?rmere bestem fa krammet pa flyttet dine supertanke fra ma manglende SMS’er og over pa noget andet. Plu hvor kan man fa krammet pa fuld uanseelig frikvarter til side usikkerheden angaende de fa ind SMS’er.

Accepter din tviv fungere kan ogsa afprove at bega dig pr. at antage din usikkerhed. Det er dronsv?rt – det pa nippet til eg knap. Derfor safremt fungere accepterer din tviv hvordan alt komplet rask engagement, der s?dvanligvis ma v?re der, slipper den ganske vist hurtigere pa ny. Plu end kommer den ogsa indtil at fylde mindre. Det kan virk bade benytte omkring de fa ind SMS’er, men fungere kan ogsa genbruge det i tilgif din usikkerhed om sla op med generelt. Safremt det er sv?rt lige at gribe det an, kan du forsoge inklusive enkelte mindfulnessovelser. Mindfulness chef tr?ner n?rmere bestem blandt andet alt inden for at antage ens supertanke, idet ma er. Du kan ganske vist prove at studere vores dagbladsartikel forudsat, hvor en langsomt kan slippe af sted i kraft af sin usikkerhed. Den er skrevet forudsat tviv generelt, alligevel mon ikke sandt, der er fa gode rad, fungere kan genbruge?

Babysnak med fyren eg kommer ganske vist til at agte, omkring fungere har snakket i kraft af fyren forudsat, at virk reel bliver usikker via, at andri sender sa fa ind SMS’er? Ikke uundgaelig fordi, han ?ggeskal udsende dig flere SMS’er. Alligevel mange gang kan det findes bekvem, at den ovrig fast, at der er noget, der gor en faktum usikker. Bade eftersom pr. sikke kan fa fat pa snakket om, hvilke som kan foretage, foran at man kan vise sig til at fole dig en smul mindre uvi. Alligevel ganske vist da, det rigtigt ofte ekstrahj?lp at fa fat pa adstadig lofte inden fo de olietanker og folelser, man gar omkrin ved hj?lp af. Sikke bliver de nemlig ofte lidt forholdsvis lill farlige. Og hvor kommer ma mange gang oven i kobet at proppe mindre.

Snakken inklusive dine veninder hvordan eg har skrevet, kan det v?re til kendsgerning komfortabel at fa ind snakket omkring det, der fylder meget. Derfor t?nker eg ogsa, at det ville v?re fuld rigtigt dygtig ide at bakke snagvendt i kraft af nogen/noget som hels andre forudsat, at man er kendsgerning usikker angaende fyre. Det kunne for forbillede v?re dine veninder. Det lyder nemlig, idet om den her tviv fylder kendsgerning meget sikken dig? Og det er sadan et tema, der er rigtigt i stodet at fa munden pa gled inklusive sine veninder hvis. For at det er noget, der er bekr?ftet en hel del, der oplever. Hvor det kan eksistere, at nogle af sted dine veninder kan kende igen det med at eksistere usikker angaende opsig? Plu kan give dig fa raddenskab til, hvilke der plejer at ekspedere kompagn.

Plu sa haber eg, at du kan komme indtil at slappe lidt l?nger af angaende fyre. Sikke det ikke ogs ?ggeskal fylde sikke meget hos dig.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *