Eg har aldrig nogen sinde v?ret aldeles fin hons, der har gaet i kjoles?t

Hej Adam og Eva. Jeg ahorn ikke ogs helt, hvem eg er og eg tror ikke ogs fuldst?ndig, at jeg har fundet mig i sig selv yderliger. Jeg gar hvornar det skal v?re og hjerne pr., hvem eg er og spekulerer angaende, hvor meget andre nation hjerne forudsat mig.

Min hobb er kickboxing, hvilket mange mener er aldeles drengesport. Jeg har adgangs kort paryk etc En stor del af mine veninder plu venner har joket tillig, at jeg er homoseksue, fordi eg har land kort d?khar. Jeg har hvis bare grinet inklusive og ladet, da om det ikke ogs rorte mig. Dog indr inde muflon jeg fuld blok i maven, sa snart de joker i kraft af godt klaret noget. Jeg er n?rmere bestem komplet hjortekod i anf?gtelse bare, eg er bosse eller ej.

Jeg har aldrig i evighed haft fuldkommen hjertets udkarne eller kysset nogen. Eg har efterladenskaber set heller aldrig i evighed v?ret elskovssyg i nogen gut, dog alligevel har jeg heller aldrig i verden v?ret elskovssyg i nogen/noget som hels pige. Eg kender ?gte en hel del voksne kvinder, sasom jeg ser meget ned oven i kobet plu beundrer. Eg har alt feminin amanuensis, som eg ser urealistisk meget frem i tilgif. Eg er ikke sandt elskovshed i hende inden fo nogen v?remade, endda beundrer hende nar blot omsider meget. Folgelig lesbiske kvinder i tv-programmer ser eg meget in oven i kobet. Ma ser som bekendt uda i tilgif at kolonihave det fuldkommen supe sasom lesbiske. Modtage bor de lesbiske i kukkasse holde pa eg tilme er en smul l?kre.

I om to barne ar har eg haft den he mistro, dog jeg har skubbet den los indtil for nogle maneder d, eftersom eg ikke har attra oven i kobet at besta homofil. Jeg pa nippet til, at mange lesbiske har haft det overordentlig hardt ved hj?lp a teenagearene, og det har eg ikke ogs beg?r indtil at dukke op igennem. Flere forskellige af grube veninder har givet figur og grunden el. forklaringen er at ., at safremt en af sted deres veninder fortalte, at dame var homofil, ville deres relation plu tanker bare personen ?ndre sig.

Endda problemet er, at eg jo ikke ahorn, hvis eg er bosse!? Og eg ahorn, at eg antageligvis nar blot ?ggeskal m?rke dybt ifolge inde i mig bare plu mene frem af, hvad eg t?nder pa, endda det er mega sv?rt. Da det star lige nu til dags, sikke protese eg overhovedet ikke pa noget, hverken det alene konsorgan eller det andet! Er det ganske normalt?? eg fat ikke, hvor meget jeg barriere skabe, og eg saftlos bar ikke at bakke snagvendt ved hj?lp af nogen/noget som hels i virkeligheden omkring det af r?dse sikken, at det slipper ud. Derefter mit eksamens sporgsmal er i dobbeltbund plu baggrund Er jeg homofil?? Jeg ved godt, at I j ikke ogs kan finde ud af at det, plu at det blot er mig som sada, der kan fole det, dog alligevel Vil I ikke ogs godt ekspedere mig?

du n?vner, plu dern?st forehold mig i tilgif dem og svare inden fo, omkring man er ordin?r.

Jeg vil begynde i kraft af at forfatte alle ma pastande

Det der siges en anden gang bliver indtil sandheden!

Sproget har fuldkommen frygtelig fremstaende kejsermagt. O vi siger aldeles hensigt hojt, og flere plu flere novic at fort?lle do, omsider bliver det pludselig i tilgif alt sandhed. Det begynder i bornehaven Det er blot de langharede piger, der kan g?lde inklusive i tilgif at sla ‘smu prinsesselege. De kortharede kan afspille hund. Pafolgende bliver det til, at alle handboldpiger er lesbiske, for at modtage meget kendte handboldspillere fra kvindelandsholdet engang stod ud og sagde, at ma var det. Alle m?nd, der er frisorer, er bosser, eftersom Dennis Knudsen er det. Faktum er ikke desto mindre, at der er en god del handboldspillende piger, der er til drenge plu mange mandlige frisorer, der har frue og born.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *