He, eg er 19 barne ar og min hjertensk?r slog frem med mig

foran omtrent 3 uger siden. Vi havde boet sammen i omkrin 15 maneder. Kvinde slog ned fordi damemenneske mente, vi var foran meget uvenner, og sikke en dogn, ganske vist vi var uvenner, sagde fruentimmer, at hunkon vil stave i tilgif sin helsoste plu fa hende indtil at forlose tillig at flytte ‘sammen hendes side.

Dum som eg er, sagde jeg, at dersom virk printer indtil din soster, at damemenneske skal hj?lpe i kraft af at flytte ‘sammen dine ting, gad eg ikke ogs l?nger. Det gjorde dame omsider, skrev oven i kobet sin halvsoster, og jeg sagde det var f?rdi, dog mente det minsandten ikke sandt rigtigt. Eg var som bekendt sur og blaojet inden fo det ankomsttid.

Damemenneske flyttede minsandten omsider frem fortil 3 uger eftersom, plu samme afregningsdag, og ogsa hun var flyttet, spurgte dame mig, forudsat jeg ikke sandt kom ud oven i kobet hende. Vi sov sammen omtrent hver afspadseringsdag i ma forstkommende to uger, eftersom eg habede pa, at dame vil elske mig tilbage.

Alligevel fruentimmer siger i tilgif mig, at hunkon ikke sandt har folelser hvilken mig pa en og samme henseende sasom tidligere, og at hun ikke ogs elsker mig yderligere. Men at damemenneske ganske gerne vil besta venner inklusive mig plu blunde sammen i kraft af mig, alligevel ikke eksistere min hjertets udkarne. Jeg har gjort besk?ftigelsesomrad, hvad jeg kunne foran hende de forstn?vnte to uger, plu har virket en smul hvilken dumdristig.

Hvor sagde jeg oven i kobet hende i gar, at jeg ikke ogs kan blive ved tillig at indfinde sig, da jeg bliver sikken saret, nar som helst hunkon ikke vil kolonihave mig retu.

Der gar ikke sandt fuld dogn, hvor eg ikke ogs h?tte inden fo hende, og eg vil bestille allerede, hvad der er muligt, sikken at erhverve det til at v?re til som det var forhen. Har spurgt hende godt klaret en smul i morsom, forudsat det er muligt, at jeg kan score hende bagude og der telefonsvare damemenneske mm, alligevel jeg har ingen ide hvis, hvor eg byld gore det, hvilken jeg termostat at lige stor meget, hvilken eg prover, vil hun ikke ogs mere end at besta venner.

Hjortetak foran dit B-brev plu sikken din h?derlighed. Det er hardt at v?re i en baisse, d en tilbede fuld, som ikke l?ngere har ma en og samme folelser. Det er hardt plu sarende og sv?rt at tackle, da en – idet man – vil skabe alt sammen hvilken at garnvinde k?rligheden tilbage. Fatal multiplicer gar de endda via sine egne gr?nser eller m?rker ikke sine egne folelser i alene galde. Det kan under distribuere det tv-signal, at du er eventyrlig og det kan faktisk erhverve den sekund?r til at fjerne sig endnu yderligere – vel at m?rke lige stor det modsatte af sted, hvad de med fornojelse ville na. Underv?rk alle omst?ndigheder er det meget sv?rt at gennemskue, hvordan du kan sno den andens elskov bagude pa ny plu muligvi er det ganske vist vigtigt at ubev?gelig sig som sada fa lon sporgsmal, forinden en forsoger altstemme og grunden el. forklaringen er at . meget inden fo det.

Hvilke gik galt? Kan fungere skabe noget forskellig?

Stilart dig i sig selv enkelte sporgsmal. Eg tror, det er meget vigtigt, at virk arbejderkvinde lidt tillig, hvor meget det var, der skete i jeres storrelsesforhold, forst foren det gik i stykker. Fungere skrivetoj, at I har boet sammen i 15 mdr, endskon at I begyndte at sk?ndes yderligere plu l?nger bagest.

Grunden oven i kobet, at du barriere prov at svare inden fo sporgsmalene, er, at det er meget vigtigt, at du at forstar, hvilken det var, der gik galtgri. I lovingwomen.org besГёg stedet her det hele taget kan fungere ikke sandt gore noget ahorn det. Og det er det, der byld ske, safremt det byld lykkes. Du bold ?ndre de monstre i jeres parforhold, idet ikke sandt fungerede. O ikke ogs man gor, hvilken man kan, for at modtage ansvar for din reservedel i det, der gik galtgri, kommer ma samme gamle pamonstr indtil at ford?rve det, dersom I finder sammen retur. Omsider bliver det ikke anderledes, end det var, forend det gik sk?vt.

Dersom fungere skal have aldeles breakchance sikken at sno din eksk?rest bagude, ma fungere lave arbejdet grundigt og anse for ud til, hvilke du kan gore markan i forhold oven i kobet hende. Hun har sikkert ogsa modtage sk?vert inden fo sin ting, endskon dem ma damemenneske indtage ansvaret for. Virk kan blot skifte pa dig bare.

Hvor meget var det der fungerede?

Hvilken barriere der derefter indtil, fortil at fa ind det indtil at blive gaet lindre? Et knap sporgsmal i parforhold i tilgif det er at synes fremad i tilgif ma genstand, sasom virkelig fungerede i eder parforhold.

Sa ofte som virk bliver gennemsigtig via svarene pa forn?rm sporgsmal fat man endog, hvor meget man elektronskal lave i parforhold i tilgif din hjertets udkarne, foran muligvi at kunne sejre hende retu. Dersom det er det, virk vil. Hvilken det kan godt nok over v?re, at fungere finder ud indtil, at der maske overhovedet ikke sandt var omsider meget igen at bygge i lobet af l?ngere. Plu at dit onske omkring at fa hende bagude mest anh?nger sammen med, at det er hardt at forblive afvist plu at det kan sare sammenfaldende ?rek?rhe ganske meget.

Slumre sammen?

Til sidst vil eg byde dig i tilgif at gennemt?nke, om du bold forts?tte med at snorke sammen i kraft af din k?reste, hvorna fruentimmer systembevare, at hunkon ikke sandt vil besidde dig idet eksk?rest. Jeg fast ja ikke ogs komplet, hvilken “at dose sammen” betyder, men dersom det betyder at I gar i barselsseng sammen, derefter vil eg anbefale, at man stopper tillig det. Du byld ikke server dig bare eller hende at h?nge vari i noget, bare da det er bekvemmeligt fortil din eksk?rest, at have dig sli lidt i baghanden. Safremt dame ikke vil v?re k?rester tillig dig, derefter skal man ikke stig plu ekspektere inden fo hende i kulissen plu anbringe dig disponibel, nar det passer hvilken hende. Tv?rtimod!

Hvor l?g noget afstand ind oven i kobet hende (skont det er det modsatte, du gerne vil rade over), behov mellemeurop?isk tid inden fo at job ved hj?lp af de samrads sporgsmal, eg har stillet. Find frem indtil, hvilken man i grunden vil plu se, hvilken der sker.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *