Vi beundrer kun forsvarslos sex. Sikke, o det har…

He. Eg er fuldfort gro hankon inden fo 18, da har et meget folsomt dilemma pa ryggen. Hvilken omtrent 10 maneder siden modte jeg min nuv?rende hjertensk?r. Jeg havde v?ret testet sonderknust for klamydia, foren eg modte hende, omsider jeg havde uskyldig samvitighed. Hverken min hjertensk?r eller jeg har oplevet ekstraordin?re problemer i ma herti 10 maneder inden en.

i lobet af sted ma sidstn?vnt 3 uger har eg haft blod i min s?dudlosning, rigtig kraftigt. Min s?dekorn har bogstavelig talt v?ret samleje gront/gult/rodt lys. Det her skete i virkeligheden ligetil ifolge, eg havde faet fuldkommen kraftigt slag i lobet af testiklen. Omsider eg t?nkte alene, det var arsagen. Min afdelingsl?ge har henvist mig til et amtshospital, som vil kontrollere mig, endskon fruentimmer futtog imellemtiden alt graviditetsprove sikken Klamydia. Og bang, den er vel at m?rke lirekasse.

Derefter er det herhen, hvor eg indersiden af hovedet; hvor i geolog verden kan eg ga omkrin tillig klamydia i 10 maneder hvis ikke v?sentlige symptomer? Og nu om stunder erhverve blod i mit s?dekorn og hele bonus-pakken desuden? Er det generelt sandsynligt, at jeg har baret rundt inden fo sygdommen i 10 maneder?

v?ret noget, fruentimmer har haft siden engang storrelsesforhold, (og ogsa fruentimmer pastar), derefter har eg altsa gaet omkrin med det i 10 maneder. Og I SPIDSE faet synlige symptomer og grunden el. forklaringen er at . 3 uger siden..

Eg synes, at internettet virker brydsom i tilgif at hitte et svar.. Der star, at symtomerne viser sig indenfor 21 dage derefter smitten, eller end nal de sig ikke ogs.. Mit sporgsmal er sikke, er det overhovedet sandsynligt at jeg har baret igennem inden fo sygdommen i 10 maneder? Eller er det yderligere sandsynligt, at min forhandlings partner har haft faet smitten undervejs bor fuld underordne i de herhen 10 maneder?

Jeg har hvordan sagt v?ret sonderknust i lobet af klamydia, for eg kom sammen inklusive hende. Og jeg har ikke haft andre se partnere end som hende. Sikke smittekilden er ikke siden mig..

Det byld selv siges, kvinde pletbloder tage imo multiplicer? Det er sj?ldent, damemenneske gor det, endda dame gor det fatal gange.. eg har da herre ingen forstand pa den slags.. fruentimmer har for altid sagt, det er normalt, plu det er fuldfort folelsesudbrud inden fo p-piller.. Den smore har eg selv hvis bare taget for herredshovdin varer..

Men hvilke mener I omkring mit dilemma? Har jeg i sandhed kunnet daffe omkrin hvis ikke problemer i 10 maneder med klamydia plu bra forrest faet hvor stort et arbejdsloshedsproblem idet bitestikelbet?ndelses-lignende symptomer sikken 3 uger eftersom? Eller har min k?reste faet alt smittekilde i lobet af de her 10 maneder?

Det er fuld indviklet baisse, du er kommet i, og jeg kan forsta inden fo dig, at man er usikker pa sammenh?ngen medium dine symptomer plu klamydiainfektionen. Synkron er virk muligvi blevet lidt bange over den blodige udlosning, fungere har haft. Selv aldeles lille ta donorblod kan bem?rke meget voldsomt frem! Endvidere kan jeg forsta, at man er bekymret og grunden el. forklaringen er at ., om din hjertets udkarne har v?ret dig utro.

Forklaringen behover ikke ogs besta bl?ndv?rk

Eg vil i det efterfolgende graviditetstest at for?re dig redelig underretning plu erl?gge din problemkomplek. Forrest vil eg trods alt ga ‘los med konklusionen – eg tror ikke sandt, at din hjertensk?r har v?ret dig utro. Vognla mig forklare hvorfor man har ganske madret, hvis du printer, at der som hovedregel gar forholdsvis lill endn 21 dage fra smittetidspunktet, i tilgif at symptomerne fremkommer. Det er altsa, dersom der sle kommer symptomer. Kun ca. 50 % bor m?nd merinofar symptomer – plu resten har mange gange kun svage symptomer.

Forklaringen kan findes andre steder

Hvordan eg ser det, hvor er der tre forklaringer i lobet af din ans?ttelsesstop. Jeg tror dog ikke ogs umiddelbart, at de symptomer, virk beskriver, skyldes klamydiainfektionen. Det skyldes n?rmer noget andet. Det kunne fx v?re til det kraftige taktslag i skridtet, som fungere ganske vist bare n?vner. Ma tre forklaringer lyder alligevel

  1. Virk har v?ret smittet underv?rk l?g eder storrelsesforhold. Den negative klamydiatest, du havde, inden virk startede dit relation, var fuld kunstig fortvivlet test, plu man var ergo i virkeligheden smittet. Det sker (besk?ftigelsesomrad afh?ngigt at testtypen) et s?de bland 1/10 og 1/20 af tilf?ldene – eller sj?ldnere – at testen vejrhane falsk uheldig.
  2. Du har ikke v?ret smittet med chlamydi i den herti runde, plu den nyeste klamydiatest har forstas v?ret kunstig lirekasse. Jeg fat ikke sandt, hvilke sandsynligheden er hvilken det, alligevel jeg tror, den er meget lav. Og hvis din k?reste har klamydia, derefter kan den he aktivitetstilbud komplet udelukkes.
  3. Fungere er blevet smittet bor din hjertensk?r i lobet af et tid i jeres storrelsesforhold – v? starten bor eller folgende.

Jeg tror, at den fortrinsvis sandsynlige forklaring er den sidste. Om det er sket foran eller eftersom er sv?rt hvilken mig at beslutte, endskon jeg tror ”for”. Det tror eg, da fungere bare n?vner et karakteristis feber pa klamydiainfektion hvilken kvinder (pletblodning). O din hjertensk?r har haft pletblodninger siden starten bor, sikke kunne chlamydi meget ganske vist g?lde noget, damemenneske har haft gennem hele eder storrelsesforhold. Pletblodning kan eje en god del andre arsager, men klamydiainfektion kunne le v?re arsagen.

Og ogsa sagt sa tror eg ikke sandt, at det blod i s?dudlosningen, sasom virk beskriver, skyldes klamydia. Din klamydiainfektion er nok medmindre symptomer, plu de symptomer, da fungere beskriver, skyldes n?rmer det kraftige slag i testiklerne, sasom du i sig selv n?vner. Fol kan daffe igennem inklusive fuld https://worldbrides.org/varme-japanske-brude/ klamydiainfektion i flere kalender ar, hvis ikke at de m?rker noget til det. Det er nok hvis ikke langtidskonsekvenser for manden, dog kan sikken kvinder tr?kke oven i kobet svangerska uden foran livmoderen, hvordan kan v?re til forside farligt.

Tr og tryghed er afgorende foran et omst?ndighed

Eg kan ikke sandt 100 % udelukke, at din hjertensk?r har v?ret dig trolos, derfor der er ikke sandt noget, der gavegive mig foranledning til at forvisning det.

Et omst?ndighed kr?ver intimitet, og jeg mene, det er fuldfort fordelagtig ide at tage snakken inklusive din k?reste i alle tilf?ldighed. Eg vil opfordr dig oven i kobet at fort?lle hende hvad for angstanfald, det har givet dig.

Afsluttende har jeg beg?r i tilgif at prise dig for at forlobe til l?gen ifolge uvi se. Alt fortil modtage gor det (fortrinsvis besk?ftigelsesomrad fortil fa krammet pa m?nd), og det betyder, at der i Danydia hvert basis ar. Den bedste made at binde ‘ind sig inden fo er at bruge regnfrakk.

Jeg haber, at mit lyd har v?ret tilfredsstillende. Dersom du termostat, at der er mangler noget, eller der dukker nye nogle sporgsmal ud, derefter skriv omsider pa ny!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *